Gunnar Christensens
Planteskole

LOG IND

Salvia


Salvia ‘Azure Snow’®

Rigtblomstrende staudesalvie med to-farvede blomster i blå og hvide nuancer. Sunde grønne blade. Kompakt vækst. Højde ca. 45 cm og samme bredde. Velegnet til krukke og i havens bede. Placeres i sol i almindelig havejord. Salvie's vandbehov er lav til middel. Tiltrækker sommerfugle, humlebier og bier.

Salvia ‘Azure Snow’ ®

Salvia ‘Azure Snow’ ®

Salvia ‘Ballerina Pink’®

Længeblomstrende staudesalvie med store lysrosa blomster. Højde ca. 45 cm og bredde ca. 40 cm. Velegnet til krukke og i havens bede. God til buketter. Placeres i sol i almindelig havejord. Salvie's vandbehov er lav til middel. Tiltrækker sommerfugle, humlebier og bier.

Salvia ‘Ballerina Pink’ ®

Salvia ‘Ballerina Pink’ ®

Salvia ‘Bumbleberry’®

Lav staudesalvie med unikke mørkrosa blomster. Mørke stængler og grønne blade. Højden bliver kun ca. 25 cm og bredden ca. 35 cm. Velegnet til krukke eller forrest i bedet. Placeres i sol i almindelig havejord. Salvie's vandbehov er lav til middel. Tiltrækker bier og humlebier i stort antal.

Salvia ‘Bumbleberry’ ®

Salvia ‘Bumbleberry’ ®

Salvia ‘Bumbleblue’®

Stabil staudesalvie med blomster i blå til violette nuancer og grønne blade. Højden bliver ca. 30 cm og bredden ca. 35 cm. Velegnet til krukke eller forrest i bedet. Placeres i sol i almindelig havejord. Salvie's vandbehov er lav til middel. Tiltrækker bier og humlebier i stort antal.

Salvia ‘Bumbleblue’ ®

Salvia ‘Bumbleblue’ ®

Salvia ‘Bumblesky’®

Kompakt staudesalvie med lyse blå blomster. Sunde grønne blade. Højde ca. 35 cm. Bredde ca. 45 cm. Velegnet til krukke eller forrest i bedet. Placeres i sol i almindelig havejord. Salvie's vandbehov er lav til middel. Tiltrækker bier og humlebier i stort antal.

(2022)

Salvia ‘Bumblesky’ ®

Salvia ‘Bumblesky’ ®

Salvia ‘Crystal Blue’®

Staudesalvie med lyse blå blomster. Helt unik blomsterfarve. Kompakt, næsten rund vækst. Grønne aromatiske blade. Højde ca. 45 cm og ca. 60 cm bred. Velegnet til krukke og i havens bede. God til buketter. Placeres i sol i almindelig havejord. Salvie's vandbehov er lav til middel. Tiltrækker sommerfugle, humlebier og bier.

Salvia ‘Crystal Blue’ ®

Salvia ‘Crystal Blue’ ®

Salvia ‘Midnight Model’®

Iøjnefaldende staudesalvie med store blåviolette blomster. Højde ca. 55 cm og bredde ca. 50 cm. Velegnet til krukke og i havens bede. God til buketter. Placeres i sol i almindelig havejord. Salvie's vandbehov er lav til middel. Tiltrækker sommerfugle, humlebier og bier.

Salvia ‘Midnight Model’ ®

Salvia ‘Midnight Model’ ®

Salvia ‘Perfect Profusion’®

Lav staude. Lyse blå blomster på mørke stængler. Sunde grønne blade. Højde ca. 40 cm og samme bredde. Velegnet til krukke og i havens bede. Placeres i sol i almindelig havejord. Salvie's vandbehov er lav til middel. Tiltrækker sommerfugle, humlebier og bier.

Salvia ‘Perfect Profusion’ ®

Salvia ‘Perfect Profusion’ ®

Salvia ‘Pink Dawn’®

Denne staudesalvie producerer en sky af bomuldsagtige store lyserøde blomster, der åbner fra mørkrosa knopper. Sunde grønne blade. Højde ca. 40 cm og samme bredde. Velegnet til krukke og i havens bede. Placeres i sol i almindelig havejord. Salvie's vandbehov er lav til middel. Tiltrækker sommerfugle, humlebier og bier.

Salvia ‘Pink Dawn’ ®

Salvia ‘Pink Dawn’ ®

Salvia ‘Pink Profusion’®

Lav staude. Mørk rosa blomster på mørke stængler. Sunde grønne blade. Højde ca. 35 cm og samme bredde. Velegnet til krukke og i havens bede. Placeres i sol i almindelig havejord. Salvie's vandbehov er lav til middel. Tiltrækker sommerfugle, humlebier og bier.

Salvia ‘Pink Profusion’ ®

Salvia ‘Pink Profusion’ ®

Salvia ‘Pretty In Pink’®

Længeblomstrende staudesalvie med store lavendel-rosa blomster. Højde ca. 45 cm og bredde ca. 50 cm. Velegnet til krukke og i havens bede. God til buketter. Placeres i sol i almindelig havejord. Salvie's vandbehov er lav til middel. Tiltrækker sommerfugle, humlebier og bier.

Salvia ‘Pretty In Pink’ ®

Salvia ‘Pretty In Pink’ ®

Salvia ‘Violet Profusion’®

Lav staude. Violette blomster på mørke stængler. Sunde grønne blade. Højde ca. 35 cm og samme bredde. Velegnet til krukke og i havens bede. Placeres i sol i almindelig havejord. Salvie's vandbehov er lav til middel. Tiltrækker sommerfugle, humlebier og bier.

Salvia ‘Violet Profusion’ ®

Salvia ‘Violet Profusion’ ®

Salvia ‘Violet Riot’®

Fantastisk iøjnefaldende staudesalvie med helt mørk lilla blomster. Flot tæt vækst. Højde ca. 55 cm og bredde 50-60 cm. Velegnet til krukke og i havens bede.
Placeres i sol i almindelig havejord. Salvie's vandbehov er lav til middel. Tiltrækker sommerfugle, humlebier og bier.

Salvia ‘Violet Riot’ ®

Salvia ‘Violet Riot’ ®

Salvia ‘White Profusion’®

Lav staude. Hvide blomster og sunde grønne blade. Højde ca. 40 cm og samme bredde. Velegnet til krukke og i havens bede. Placeres i sol i almindelig havejord. Salvie's vandbehov er lav til middel. Tiltrækker sommerfugle, humlebier og bier.

Salvia ‘White Profusion’ ®

Salvia ‘White Profusion’ ®

;