Gunnar Christensens
Planteskole

LOG IND

Linjeleder til pakkeriet


Stillingen er besat

Vi søger en handlekraftig Linjeleder. Du skal lede dit arbejdsteam og er struktureret i arbejdet og planlægning. Vi er i vækst og oplever en kontinuerlig udvikling. Derfor søger vi nu en ansvarsfuld Linjeleder, som sammen med teamet vil sørge for, at vores havecentre får deres planter til tiden.
Vi tilbyder et spændende og ansvarsfuldt job med høj grad af indflydelse på udviklingen på en vækstorienteret produktionsplanteskole, hvor du kommer til at arbejde sammen med nogle fantastiske kolleger.

Kvalifikationer fra jorden
Du kommer måske fra en lignende stilling, eller måske er du i dag en erfaren lagermedarbejder, der har lyst til lidt flere og større udfordringer.
Du er skrap til at kommunikere, og du har ikke noget imod at hverdagen er præget af travlhed.
Du kan lide at have et højt niveau, når det kommer til service, optimering og kvalitet, og du forstår at holde hovedet koldt i pressede situationer.

Dine primære opgaver og forventningerne til dig
Du vil gerne arbejde med ekspedition, pakning, ressourcestyring og principperne bag Leanproduktion.
Du skal være med til at minimere arbejdsgange, ventetid og spild.
Du bliver motiveret af at lede mennesker. Du kan sætte klare mål og opnå resultater. Du kan skabe et godt fællesskab og ved, hvordan man anviser arbejde og underviser nye medarbejdere. Du forstår nødvendigheden af, at du som Linjeleder, medvirker i det daglige arbejde i pakkeriet, og du er med til at pakke planter på containere til hele Skandinavien. Du trives i frisk luft, højt tempo og har lyst/erfaring med at lede mennesker. Du har overblik, er god til at koordinere og kan styre processer.

Ekspeditionsteamet består af 5-30 personer. Sammen skal I håndtere og kontrollere over 2000 varelinjer og op til 60 forsendelser pr. dag til forskellige kunder. Dette i samarbejde med vores salgsafdeling.

Vores nye linjeleder, får tilbudt ansættelse på attraktive vilkår og jobbet indeholder store muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Danmarks mest naturlige virksomhed
Gunnar Christensens Planteskole ligger i Fjenneslev, midt mellem Ringsted og Sorø. Virksomheden beskæftiger ca. 70 personer på 25 ha. og producerer over 1 million planter til engros salg. Virksomheden er førende inden for biologiske- og naturlige plantebeskyttelsesmidler.

 

Arbejdstid:
Mandag-torsdag kl. 7-16. Fredag kl. 7-13:15.
Arbejdsuge: 37 timer.
Der er almindeligvis ikke weekendarbejde.

Ansøgning:
Ansøgningsfrist: Vi ansætter løbende.
Send din ansøgning til Bent på bent@gcplant.dk
Du kan også ringe til Bent på 2122 6960.