Walters Logo

Bag navnet
Walters Gardens er en stor, amerikansk planteskole baseret i staten Michigan. Planteskolen er især kendt for sin omfattende forædling.

Passion for planter
Passion for planter er nødvendig for at skabe unikke sorter. Den passion gennemsyrer Walters Gardens, hvor der sættes en ære i at udvælge de planter, der giver værdi for haveejerne.
Stort plantekendskab og en omfattende samling af planter med unik genetik hører til planteskolens styrker.
Et stærkt fokus på internationale trends såvel som på nytteværdien hos kunderne er baggrunden for planteskolens løbende introduktion af et stort antal nye sorter af stauder og buske.

 

Walters Mark

19 millioner småplanter
Walters Gardens sikrer aktivt udbredelsen af sine mange nye sorter ved selv at opformere planterne. Dermed er den årlige produktion på 19 millioner småplanter blevet en vigtig del af forretningen. Kunderne er andre planteskoler, der køber småplanter til deres egen produktion.
Med et sortiment på mere end 1.000 forskellige planter, er Walters Gardens en seriøs leverandør og stærk samarbejdspartner for Gunnar Christensens Planteskole i Danmark.
Walters Gardens er også leverandør af nyheder til det kendte plantebrand Proven Winners i USA.

Historien
Walters Gardens blev grundlagt i 1942 af Dennis og Harriet Walters. I dag drives planteskolen af familiens 2. og 3. generation. Planteskolen omfatter 600 ha produktionsarealer samt 500.000 m2 væksthuse, hvor 250 passioneredemedarbejdere står bag produktionen.

 

 

GC Logo Wgsiden

Bag navnet
Gunnar Christensens Planteskole i Fjenneslev er en af Danmarks største produktionsplanteskoler.
På planteskolens 20 ha produceres hvert år en million planter, der sælges til havecentre i Danmark og det øvrige Skandinavien. Alle planter er pottegroede, og sortimentet omfatter blandt andet bærbuske, frugttræer, prydbuske, stauder, krydderurter og jordbær.

Fokus på haveglæden
Det ligger Gunnar Christensens Planteskole stærkt på sinde, at du som forbruger får den bedste oplevelse med de planter, du køber. Derfor samarbejder planteskolen tæt med de havecentre, hvor du kan købe planteskolens planter.
Nye planter fra internationale forædlere testes altid grundigt i planteskolen, før de kommer ud til havecentrene.

 

GC Bio Mark

Biologisk plantebeskyttelse
Gunnar Christensens Planteskole tænker grønt. Derfor har planteskolen gennem mere end 25 år arbejdet med biologisk
plantebeskyttelse mod skadevoldere i planterne. I dag lyder det med stolthed fra planteskolen, at alle planter er dyrket med brug af biologisk plantebeskyttelse.

Historien
Gunnar Christensens Planteskole blev grundlagt i 1962 af Nina og Gunnar
Christensen. I dag drives planteskolen
af næste generation, Lotte og Henrik Christensen.
Produktionen har ændret sig en del gennem årene fra ganske få forskellige planter til i dag at omfatte et spektrum på mere end 300 forskellige planteslægter, men fokus er nu som før produktion af sunde og robuste kvalitetsplanter, haveejerne får maksimal glæde af.

Film fra Walters Gardens intro-dag. Fjenneslev 12. juni 2019. Glemt password?