Achillea

Røllike

Tips til røllike

Walters Gardens sorter:

Achillea ‘Sassy Summer Lemon’®

Tørketolerant staude. Længeblomstrende fra tidlig sommer til sensommer med store citrongule duftende blomsterskærme. Ca.70cm høj og lidt bredere. Placering i fuld sol i almindelig havejord eller i krukke. Tiltrækker sommerfugle. God i buketter, frisk eller tørret.

Achillea Sassy Summer Lemon Gcplant

Achillea ‘Sassy Summer Lemon’®

 

Achillea ‘Sassy Summer Sangria’®

Tørketolerant staude. Mørkerøde blomsterskærme med hvidt øje og grålige blade. Længeblomstrende. Ca.75cm høj og lidt bredere. Placering i fuld sol i almindelig havejord eller i krukke. Tiltrækker sommerfugle. God i buketter, frisk eller tørret.

Achillea Sassy Summer Sangria2 Gcplant

Achillea ‘Sassy Summer Sangria’®

 

Achillea ‘Sassy Summer Silver’®

Tørketolerant staude. Længeblomstrende med blomster i klar gul farve. Iøjnefaldende næsten sølvfarvet løv. Ca.65cm høj og bred. Placering i fuld sol i almindelig havejord eller i krukke. Tiltrækker sommerfugle. God i buketter, frisk eller tørret.

Achillea Sassy Summer Silver Gcplant

Achillea ‘Sassy Summer Silver’®

 

Achillea ‘Sassy Summer Sunset’®

Tørketolerant staude. Længeblomstrende med blomsterskærme i mørk orange nuancer der skrifter til gule og leder tankerne mod smuk solnedgang. Ca.75cmhøj og bred. Placering i fuld sol i almindelig havejord eller i krukke. Tiltrækker sommerfugle. God i buketter frisk eller tørret.

Achillea Sassy Summer Sunset2 Gcplant

Achillea ‘Sassy Summer Sunset’®

 

Achillea ‘Sassy Summer Taffy’®

Tørketolerant staude. Længeblomstrende med blomsterskærme i nuancer fra rosa til lys laks frem mod modning. Kompakt og opret vækst. Ca.65cm høj og 55cm bred. Placering i fuld sol i almindelig havejord eller i krukke. Tiltrækker sommerfugle. God i buketter, frisk eller tørret.

Achillea Sassy Summer Taffy Gcplant

Achillea ‘Sassy Summer Taffy’®

 

Tips til røllike

Røllike er en af de nemmeste stauder at dyrke, og er et godt valg for nybegyndere. Alt, hvad den behøver er fuld sol og veldrænet jord. Den trives i al slags jord og er tolerant for tørke, når den først er etableret.

Oplever du at planterne bliver høje og løse i væksten skyldes det for meget næring.

Efter afblomstring, klip halvdelen af plantens top af – derved opnår du endnu en blomstring i sensommeren.Glemt password?