Salvia

Staudesalvie

Salvia ‘Azure Snow’®

Rigtblomstrende staudesalvie med to-farvede blomster i blå og hvide nuancer. Sunde grønne blade. Kompakt vækst. Højde ca.45cm og samme bredde. Velegnet til krukke og i havens bede. Placeres i sol i almindelig havejord. Salvie's vandbehov er lav til middel. Tiltrækker sommerfugle, humlebier og bier.

Salvia Azure Snow Gcplant

Salvia ‘Azure Snow’®

 

Salvia ‘Bumbleberry’®

Lav staudesalvie med unikke mørkrosa blomster. Mørke stængler og grønne blade. Højden bliver kun ca.25cm og bredden ca.35cm. Velegnet til krukke eller forrest i bedet. Placeres i sol i almindelig havejord. Salvie's vandbehov er lav til middel. Tiltrækker humlebier i stort antal.

Salvia Bumbleberry Gcplant

Salvia ‘Bumbleberry’®

 

Salvia ‘Bumbleblue’®

Stabil staudesalvie med blomster i blå til violette nuancer og grønne blade. Højden bliver ca.30cm og bredden ca.35cm. Velegnet til krukke eller forrest i bedet. Placeres i sol i almindelig havejord. Salvie's vandbehov er lav til middel. Tiltrækker humlebier i stort antal.

Salvia Bumbleblue Gcplant

Salvia ‘Bumbleblue’®

 

Salvia ‘Bumblesky’®

Kompakt staudesalvie med lyse blå blomster. Sunde grønne blade. Højde ca.35cm. Bredde ca.45cm. Velegnet til krukke eller forrest i bedet. Placeres i sol i almindelig havejord. Salvie's vandbehov er lav til middel. Tiltrækker humlebier i stort antal.

Salvia Bumblesky Gcplant

Salvia ‘Bumblesky’®

 

Salvia ‘Crystal Blue’®

Staudesalvie med lyse blå blomster. Helt unik blomsterfarve. Kompakt, næsten rund vækst. Grønne aromatiske blade. Højde ca.45cm og ca.60cm bred. Velegnet til krukke og i havens bede. God til buketter. Placeres i sol i almindelig havejord. Salvie's vandbehov er lav til middel. Tiltrækker sommerfugle, humlebier og bier.

Salvia Crystal Blue Gcplant

Salvia ‘Crystal Blue’®

 

Salvia ‘Perfect Profusion’®

Lav staude. Lyse blå blomster på mørke stængler. Sunde grønne blade. Højde ca.40cm og samme bredde. Velegnet til krukke og i havens bede. Placeres i sol i almindelig havejord. Salvie's vandbehov er lav til middel. Tiltrækker sommerfugle, humlebier og bier.

Salvia Perfect Profusion Gcpalnt

Salvia ‘Perfect Profusion’®

 

Salvia ‘Pink Dawn’®

Denne staudesalvie producerer en sky af bomuldsagtige store lyserøde blomster, der åbner fra mørkrosa knopper. Sunde grønne blade. Højde ca. 40cm og samme bredde. Velegnet til krukke og i havens bede. Placeres i sol i almindelig havejord. Salvie's vandbehov er lav til middel. Tiltrækker sommerfugle, humlebier og bier.

Salvia Pink Dawn Gcplant

Salvia ‘Pink Dawn’®

Video udlånt fra Walters Gardens inc. 

 

Salvia ‘Pink Profusion’®

Lav staude. Mørk rosa blomster på mørke stængler. Sunde grønne blade. Højde ca.35cm og samme bredde. Velegnet til krukke og i havens bede. Placeres i sol i almindelig havejord. Salvie's vandbehov er lav til middel. Tiltrækker sommerfugle, humlebier og bier.

 Salvia Pink Profusion Gcplant

Salvia ‘Pink Profusion’®

 

Salvia ‘Violet Profusion’®

Lav staude. Violette blomster på mørke stængler. Sunde grønne blade. Højde ca.35cm og samme bredde. Velegnet til krukke og i havens bede. Placeres i sol i almindelig havejord. Salvie's vandbehov er lav til middel. Tiltrækker sommerfugle, humlebier og bier.

Salvia Violet Profusion Gcplant

Salvia ‘Violet Profusion’®

 

Salvia ‘Violet Riot’®

Fantastisk iøjnefaldende staudesalvie med helt mørk lilla blomster. Flot tæt vækst. Højde ca.55cm og bredde 50-60cm. Velegnet til krukke og i havens bede.
Placeres i sol i almindelig havejord. Salvie's vandbehov er lav til middel. Tiltrækker sommerfugle, humlebier og bier.

Salvia Violet Riot Gcplant

Salvia ‘Violet Riot’®

 Glemt password?